Неприлично млада, брюнетка и дисциплинирана като войник – абитуриентката Венета закова токчета в ефира

Венета Райкова с тайна суета и изиграно притеснение показа мили спомени от прашасалия телевизионен архив на БНТ. Ако си мислите, че водещата винаги е била руса, самоуверена, нахакана телевизионерка, сте познали наполовина.

Преди двадесет и една години настоящата Госпожа „Горещо” е била просто симпатична абитуриентка от столичното 130-то СОУ „Стефан Караджа”. През 92-ра година на миналия век (и даже хилядолетие) Нери Терзиева организира първия национален конкурс за водещи. Венета Райкова, Драго Чая и още трима щастливци смазват конкуренцията на цели 2000 мераклии за телевизионна слава!

Осемнадесетгодишното момиче се явява болно, но с впечатляваща самоувереност разказва на две-на три приказката за Червената шапчица. Като разкарате скучния пуловер и сако, добавите прилично количество перхидрол, свалите нужното количество килограми, сложите малко ботокс и оформите веждите, ще получите настоящата Венета Райкова.

Че една от най-успешните водещи е била хубавица, никой не се е съмнявал. Но че на хладнокръвие пред камерите и желязната дисциплина са способни и осемнадесетгодишните – това вече е изненада!

В интерес на истината, макар да звучи сериозно разликата от 21 години – възрастта е щедра с Венета. Сега изглежда в пъти по-добре и далеч по-женствена. Ако зареже и ботокса, с който само мумифицира чара си – цена няма да има!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment