Изпълнителката, която много обича да си показва прелестите на участия, си развя и кофти кожата, но грам не й пука, видяха фенове.

Те направо се втрещиха от „гениалната” идея на Галена да застане в подобна поза, в която лъснаха всички нейни недостатъци, забеляза Kliuki.net.

Да, тялото й наистина е супер и всяка жена мечтае за него, напоследък Галена е в перфектна форма, а мъжете само въздишат след нея… Късата поличка, която никак не покрива целулита й, в случая не е най-добрият избор, който е могла да направи звездата, обсъждат я в нета. „Освен това можеше да не се навежда по този начин!”, „Изумена съм от поведението и визията й!”, нищят още Галена във виртуала.

Явно, че въпреки мерките, които взима за фигурата си, тя още не е успяла да се лиши от този неприятен целулит. Оказва се, че той е голяма напаст и не е подминал известните дами. Ама Галена определено можеш да се спре на по-удачен тоалет или поне да не се улисва толкова с провокативните изцепки.

Понеже покрай целулита, може и други неща да лъснат, не за друго… Въпреки това, Галена си остава една от най-големите любимки на публиката, а закачливото й присъствие на сцена, също се котира и се приема с усмивка навсякъде.

източник: kliuki.net

Leave a Comment