Яна Акимова наистина се оказа бременна! Макар че неотдавна Петко Димитров отрече хубавата вест, тези дни танцьорката се появи в заведението на бизнесмена с коремче, и то в доста напреднала бременност, видя Kliuki.net.

Брюнетката бе засечена в клуба на Димитров заедно с още някои от колегите си от Денсинг старс. Двамата с Петко се държаха влюбено, както обикновено, гушкаха се и се радваха един на друг. Яна бе в черна, доста широка рокличка, която трябваше да скрие наедрялото й коремче.

Въпреки това, присъстващите нямаше как да не забележат.

Припомняме, че още преди няколко седмици медиите гръмнаха със слуха за бременността на Яна, но Петко Димитров побърза да отрече. Все пак на мачото не може много да му се вярва, като се има предвид, че дълго време отричаше и за връзката им, а накрая си признаха.

Според запознати Яна е някъде в 4-ия месец от бременността си, което означава, че е забременяла още докато течеше Денсинг старс. „Яна и Петко се харесаха още от първия танц и нищо чудно веднага да са преспали. А плодът от тази страст вече е в утробата на Акимова“, разкриват близки.

източник: kliuki.net

Leave a Comment