Яна Акимова се изложи жестоко на рождения ден на половинката си Петко Димитров. Танцьорката, която според слуховете чака дете от бизнесмена, естествено беше плътно до половинката си на личния му празник. Гостите на заведението, където беше купонът обаче останаха втрещени от вида на по принцип красивата Яна.

Хубавицата, която е известна с грижите, които полага за външния си вид, се появи в изключително небрежен вид на празника на Петко. И докато онлайн потребителите оправдават широката й, дълга рокля с евентуалната бременност на танцьорката, то за рошавата й коса и почти пълната липса на грим форумци нямат никакво обяснение. “Янчето, милото, все си ходи с кок “отивам да пера” на главата. За фризьори не е ли чувала…”, недоумяват феновете.

Действително бившата половинка на певеца Орлин се появи на лъскавото парти във вид все едно е слязла до кварталния магазин. Яна просто беше завързала косата си с ластик в нещо подобно на кок. С какъвто танцьорката се появяваше на репетициите на шоуто “Денсинг Старс” по време на участието на двойката. “Един ластик и прическата е готова”, подиграват се интернет потребителите.

Каква ли е причината Яна да се появи така неглиже на рождения ден на Петко? Феновете смятат, че заради бременността, която упорито отрича, танцьорката е станала небрежна към себе си. Дали това отговаря на истината, предстои да разберем.

източник: kliuki.net

Leave a Comment