Мъри и Наско поемат Ботев (Пловдив), Феро е бесен! Прословутият тандем, който навремето направи шампион Левски, още от следващата седмица ще акостира при “жълто-черните”.

За предстоящата смяна се заговори още след загубите от Лудогорец в шампионата и от Славия в турнира за купата. Въпреки съдийските брадви, ръководството и лично собственикът Цветан Василев изразиха недоволството си от селекцията и от работата на наставника Ферарио Спасов.

По последна информация Мъри Стоилов се е съгласил да застане начело на 100-годишния клуб дори и със значително по-ниска заплата от своите изисквания. Ферарио Спасов пък постигна победа с 2:1 в последния мач от есенния дял на шампионата като гости на Етър.

И във Велико Търново “канарчетата” си отбелязаха автогол – този път вратата си порази бразилецът Артур Енрике. Преди това Светослав Костов изведе гостите напред, а победния гол вкара завърналият се след контузия Тодор Неделев.

Лудогорец ще зимува като есенен шампион след 3:0 над слабака Монтана. Левски е на второ място след победа с 3:1 над Славия в най-старото столично дерби.  Литекс пък преодоля с 1:0 бургаския Черноморец, а останалите срещи от кръга са утре.

източник: pravda.bg

Leave a Comment