Галена Великова ще става майка за първи път

Денсинг Старс се тресе от страхотна новина за Галена Великова, която достигна ексклузивно до Kliuki.net!

Красивата танцьорка очаква първото си бебе и вече започва много да й личи, споделиха нейни приятелки.

Неслучайно я виждаме все да се крие зад масата, но истината е, че Галена не държи в особена тайна щастливото събитие. Просто явно не желае да го натрапва пред хората.

Брюнетката е част от екипа на журито на шоуто и е поела ангажимента, въпреки напредващата си бременност. Галена Великова просто много обича танците. Тя от години ръководи няколко школи в Атина, където живее със съпруга си Константинос.

Той никога не я е спирал да гони мечтите си и дори е финансирал повечето й проекти, тъй като е доста богат. Двойката от няколко години си мечтае за дете и ето, че то вече е на път.

Галена не е в първа младост, но натовареният й график досега все е спъвал желанието й да има свой наследник. Момче или момиче – по този въпрос още се гадае, но много скоро ще се разбере. Галена Великова създава невероятна магия с лъчезарното си присъствие на сцена, а като съдийка прави впечатление на участниците като умерена, сдържана и с точни професионални коментари. Затова всички в екипа се радват изключително за нейната бременност и вече нямат търпение тя да роди.

източник: kliuki.net

Leave a Comment