Тв шоуто „Черешката на тортата” остана без звезди.  В последно време зрителите трябва доста да понапънат паметта си, за да се сетят кои са участниците и с какво са известни, видя HotArena.net.

Оказва се, че в предаването вместо популярни личности, все по-често се появяват лица, които само са минали покрай известните.

За хора като Анн Джи, Киро Скалата, Коко Тайсъна, гримьорката Силвия и особено Станислав Дочев са чували само най-големите столични хроникьори. Редовият зрител всяка вечер се чуди кои са тези и къде са звездите.


Към скромната групичка можем да добавим и Преслава Пейчева. Само човек с много дълга памет знае, че тя преди години за малко се размина с първото място в първия „Мюзик айдъл”.

Какво прави репортерът Иван Черкезов в групата на звездите, също е въпрос с повишена трудност. Хубавата Аксиния пък кой знае защо години наред не можа да направи нито един хит, но пък се уреди в доста риалитита за звезди и дотук се изчерпва справката за кариерата й.

Така че не остава нищо друго на зрителя, освен да таи надежда, че макар и непопулярни, участниците ще успеят да направят интересно шоу, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment