Бившият милионер и световна звезда след участието си в „Сам в къщи“, продължава да заорава в дъното на посредствеността.

В професионален план Маколи Кълкин отдавна не прави нищо, което да си заслужава медийното внимание. Въпреки това, хората не могат да забравят някогашното сладко хлапе и се интересуват какво се случва с живота на вече 32-годишния актьор.

Интересуваха се от сватбата му, когато едва бе навършил пълнолетие, после се интересуваха и от 8-годишната му връзка с Мила Кунис. Но най-много се изговори и изписа относно залавянията му с наркотични вещества.

Последният разпространен слух се върти около евентуалната му зависимост от наркотици, която го е превърнала буквално в бездомник.

За това свидетелства и снимка, направена от студенти и публикувана в мрежата oт Jenite.bg

Самият той отрича да е така, но сега притесненията на феновете му се засилват. Причината е, че той е бил разпознат и заснет от свои почитатели в Лондон. И изглежда просто ужасно на снимката. Няма съмнения относно самоличността му обаче – най-малкото, ноктите на ръцете му са лакирани в черно, а странният маникюр сякаш е негова запазена марка в последно време.

Студентите, които са го срещнали, разказват, че е бил доста неадекватен и е изглеждал не като „сам вкъщи“, а като пропаднал човек, който изобщо няма къща. Това е изключително жалко, имайки предвид, че когато беше едва на 14, богатството на малолетния актьор се развняваше на 11 милиона паунда.

„Първоначално не го познах“, разказва момчето, направило показаната тук снимка. „Помислих го за бездомник, който си проси цигари. Поговорихме си около 5 минути и той каза, че е дошъл в Лондон да се види с приятели. Погледът му беше блуждаещ, говореше тихо и завалено. Не изглеждаше на себе си.“

източник: infoobzor.bg

Leave a Comment