Социоложката Мира Радева разкри тъжната истина за здравословното състояние на красивата Лияна. В ефир тя сподели пред дъщеря си Ана, че поп – фолк звездата е тежко болна и няма никаква надежда да се излекува.
След като Мира анализира поведението на певицата, как се храни, съпътстващите проблеми със здравето и външния ѝ вид стигна до заключение, че Лияна със сигурност е болна от диабет. Тя заяви убедено, че изпълнителката със сигурност страда от коварната болест, но крие от всички и всячески се мъчи да не мисли за нея.


Лекарите били против участието на Лияна във „ВИП Брадър”
Медиците наблюдаващи състоянието на звездната изпълнителка се противопоставили категорично на влизането ѝ в Къщата, но тя пренебрегнала препоръките и решила да рискува. Преди няколко месеца самата Лияна разкри пред медиите, че когато била едва 18-годишна разбрала, че има вродени проблеми със сърцето – пролапс на митралната клапа.

„Случи се, след като по някаква причина спрях да тренирам за известно време. Почувствах се много зле, отидох на преглед. Единственото решение за мен, равносилно на оцеляване, бе да продължа с тренировките, защото тялото ми бе свикнало да живее по този начин”, каза тогава тя.
От този момент нататък, Лияна променя живота си изцяло, защото в противен случай няма да оцелее. Всяка сутрин става рано и след като изпрати дъщеричката си на училище, отива в парка да тича. Храни се изключително и само здравословно, рядко посяга към забранени продукти.

източник: skandalno.net

Leave a Comment