25-годишната студентка по психология от Велико Търново Силвия Бахати стана „Мис Плеймейт 2012“. Най-секси българката бе избрана на церемония в събота вечер, в Банско. Силвия е професионален модел, а от 3 години танцува в еротичното шоу на Биляна Йотовска.

Красавицата учи психология във Великотърновския университет, а от една година е и щастливо обвързана. Така Силвия влезе в тима на Златките. Именно от този конкурс станаха известни Златка Райкова, Златка Димитроваq Николета Лозанова. Освен титлата и честта да представлява най-голямата мъжка марка в света, победителката получи награди на обща стойност 30 000 лева – ръчно асемблиран часовник със златно покритие и диаманти от BOOTY, както и чек от 10 000 лева от клиниката на д-р Ангел Енчев.

На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години от София, а на трето – Мелиса Александрова, на 19 години от Видин. Гентиана получи златно колие с брилянти от лимитирана серия на Garel, а третата подгласничка спечели петзвездно All inclusive пътуване до Анталия. Специалната награда отиде при Василена Аврамова, на 19 г. от София.

През следващата година победителката и нейните подгласнички ще са посланици на най-голямата мъжка марка „Playboy“ на големите пазари в САЩ и Русия.

За втори път читателите на мъжката библия Playboy имаха решаващ глас в избора. Те имаха възможност да гласуват он-лайн за своята фаворитка. Гласовете на феновете имаха 70% тежест при определянето на победителката. Останалите 30% се паднаха на журито. За да се гарантира пълната независимост на журиращите техните имена се пазеха до последно в тайна.

Новата Playmate бе поздравена от Теди Велинова, Митко Димитров, Денис Ризов и Меги Колева. Христо Сираков, Борис Гълъбов, кмета на Кресна – Иван Кръстев, Киро-Скалата, които сред ВИП гостите.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment