Ивет Лалова ще мине под венчилото през септември, издаде самата тя в интервю за списание ELLE . Щастливецът е италианският спортист Симоне Колио , с когото миналата година Ивет се сгоди и при когото живее в Риети, Италия.

В момента красивата българска спринтьорка е в активна подготовка за летния сезон – тренировки, състезания, световно в Москва през август. Освен това е ангажирана и със своя клуб за деца „Ивет Лалова Спринт Академи“. В началото на есента обаче тя е планирала ваканция и евентуално меден месец след сватбата.Снимките за корицата на ELLE Ивет Лалова направи при едно от кратките си завръщания в България. На страниците на списанието тя участва в специален проект „Съвършени“, който представя българи с различни професии (модели, дизайнери, актьори, IT специалисти…), всичките със супер тела.

В проекта Ивет за пръв път се снима само по бански .

Идеята на всички участници, сред които Яна Маринова, Иво Аръков и Цвети Бранкова , е да покажат, че независимо от професията си, човек може да има красиво и здраво тяло. На страниците на ЕLLE те издават личните си „рецепти“.

източник: vipnovini.bg

Leave a Comment