Наследницата на фолк певицата тотално се загрози.

Щерката на Глория тотално заприлича на кифла, твърдят интернет потребители. Симона Загорова, по-известна като дъщеря на фолк певицата Глория, изглежда не е наследила добрия вкус на майка си.

Синеоката чаровница доскоро показваше по-добър вкус откъм грим и мода, но напоследък се излага съвсем. Вместо да заложи на лекия грим или съвсем да се откаже от него, тя се е издокарала като някоя… кифла.

Не е тайна, че щерката на Глория взима пример от колежките на майка си. Те обаче едва ли са пример за подражание, а още по-малко образец на добър вкус за едно младо момиче. Но в желанието си да подражава на идолките си, начинаещата поп звезда се излага тотално.

Яркочервено червило, опушени сенки за очи и пластове грим, способни да покрият цяла планина — така изглежда днес Симона Загорова. Направо е тъжно, като се има предвид, че майка й Глория е една от най-стилните фолк певици и неслучайно е наричана кралица на поп фолка.

Може би въпреки множеството си ангажименти Гло ще намери време и ще обърне внимание на дъщеря си. Която освен всичко друго, все по-често е засичана и да обикаля нощните клубове в малките часове на нощта.

източник: kliuki.net

Leave a Comment