Дъщерята на Христо Стоичков – Михаела и рапърът Криско вече официално са заедно. Двама оглеждали заедно оглеждали апартамент за продан в столичния квартал „Драгалевци“.  Двамата явно имат намерение да живеят заедно, въпреки че до този момент по никакъв начин не са коментирали публично какви са истинските им взаимоотношения, пише „168 часа“. Евентуалният бъдещ дом на новоизлюпената тв водеща и музиканта се намира в нов охраняван комплекс. Мераклиите да се сдобият с имот на това място трябва да се изръсят с не по-малко от 100 хил. евро.

„Двамата пристигнаха заедно на оглед и много харесаха жилището. Като че ли не са само приятели. Изглежда, избират апартамент, който е по-удобен за семейство или двойка, а не за съквартиранти“, разказа пред вестника брокер на недвижими имоти.

Наследницата на Стоичков и популярният изпълнител останали доволни от вида на жилището, но все още обмислят дали да го купят. Криско и Мика редовно се появяват заедно по събития и неведнъж са хващани да се даряват с целувки по улиците.

Рапърът твърди, че ги свързват само професионални ангажименти, тъй като преди няколко месеца изявяващата се като репортерка Мика участва в клипа му „Не дължа нищо“. В него Михаела играе гадже на рапара, докарва го на участие с луксозен джип и двамата си разменят нежна целувка на изпроводяк. Най-вероятно още тогава между професионалните страсти припламва любовната искра между двамата.

Криско обаче има навика да забърсва жените, с които работи. Така дълго време той делеше микрофон и ложе с бившата половинка на перкусиониста Стунджи – Елица Тодорова. Двамата обаче претърпяха пълен провал като творчески дует на „Евровизия“ с общата си песен „Само шампиони“ и това окончателно сложи край на личните им отношения.

Засега никой не се наема да коментира какво е мнението на Христо Стоичков за връзката на Михаела с музиканта. Още повече, че Криско се прочу с антирекламата срещу пиратството, с факта, че преди време беше арестуван за притежание на кокаин и с това, че не пее без пари на благотворителни концерти.

източник: blitz.bg

Leave a Comment