Свръхчувствителност тормози почти всяка бременна жена по света. Родните звезди не правят изключение. Някои от тях стигат до там, че развиват доста странни вкусове и навици в очакване на бъдещото бебе, научи HotArena.net.

Общото между звездните майки е, че почти всички крият факта, че очакват дете. Друго, което ги обединява, е непоносимостта им към силни миризми и всякакви парфюми и дезодоранти и забележителния апетит.

Тв водещата Мира Добрева не крие, че доста си е похапвала докато чака бебе. Младата майка наблягала на синьото сирене и ябълките.

Деси Добрева пък непрекъснато притичвала до магазина. Добре, че имала бременна приятелка, с която после да си раздели храната, тъй като апетитът бързо й минавал.

Певицата обаче се е простила с всички парфюми, след като родила дъщеря си. И до днес продължава да спазва това си правило, тъй като просто не понася миризмата им.

Водещата Венета Райкова също признава, че не можела да търпи миризма на храна, докато чакала раждането на малкия Патрик. Затова грижата за готвенето поел съпругът й Тишо.

И когато пазарувал, не забравял да вземе и торта “Гараш”, защото бременната му съпруга му не можела да издържи и ден без поне едно парче.

Свръхчувствителни рецептори съсипали апетита и на Деси Банова, докато чака бебето. След това обаче си наваксала сериозно, особено докато кърмела дъщеря си.

„Насила исках да пия по едно кафе сутрин, но просто не ми понасяше ароматът му”, казва тя. По същата причина спряла да яде и любимите си морски храни.

За разлика от колежките си Радост Драганова се радвала на солиден апетит Водещата на „Модерно“ била на баници първите 3 месеца, но не какви да е, а „от тези, най-мазните“. споделя тя.

Актрисата Албена Михова нямала проблем с миризмите, но за сметка на това умирала за кисели краставички. А водещата Кака Лара обаче понесла доста тежко първата си бременност–не само й се гадело от мириса на цветя, но стигнала и тегло от 100 килограма.

Лара споделя, че за капак на всичко изчела цялата световната литература по въпроса. А при втората си бременност преживяла истински кошмар, тъй като непрекъснато четяла за някакви проблеми и патология.

„Все тормозех личните си гинеколози — като се почне от „Що рита толкова много?“ до „Що не рита толкова много?“, разказва още тя, пишат от 24chasa.bg.

източник: hotarena.net

Leave a Comment