Фолк дивата Кали призна, че майка й била също така безкомпромисна към мъжете, както самата тя. От нея съм се научила да бъда чудовище, пошегува се певицата. Или ще живеем с много любов, или без никаква любов. Средно положение няма. Затова и край нас се навъртат най-стойностните мъже. Всеки рицар иска да се пробва да види дали ще издържи на високите ни изисквания.
Родих се лоша, твърди Кали. Не прощавам лесно, не обичам лъжата и фалша. Подуша ли малко фалш и бягам. По-добре без някой, щом този някой започне да ме лъже, или аз не се чувствам добре с него. Когато се разделям с мъжете, вината е 80 процента моя. Те са виновни само 20 процента, но на мен толкова ми стигат, за да запаля моторетката. Не обичам компромисите. Един компромис води до втори, вторият до трети и така започваш да живееш някак компромисно. КалиАз не мога. Искам всичко да е честно, животът ми да е хубав, да съм щастлива. Може би някои ще ме нарекат егоист, но не е така.


Всяка жена трябва да се бори за щастието си, а ако не може да го намери с мъжа до себе си, да го потърси с друг. Засега тя била щастлива със туроператора Влади, от когото е бременна с третото си дете. Няма да раждам повече, зарече се тя. По-нататък ще си осиновя момиченце, но четвърти път няма да родя. Заради Влади тя се разведе със сина на бившия министър Вилхелм Краус и си тръгна само с дрехите и дрехите на децата. Върна му всички подаръци и живее в апартамента на новия си любим. Той пък в свободното си време гледа нейните деца, докато тя е на участия. Момчетата много го харесват и това я радва.
Антон не харесвал първия й син Георги, за когото се говори, че е на покойния Георги Илиев и момчето го чувствало, затова и то не харесвало новия си баща. За бебето, което ще се роди през януари, Кали разчита на помощта на майка си. Тя гледала и другите й деца в тежки моменти, готова е да гледа и поредния си внук. Инат е бе, на мен прилича, смее се певицата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment