Лияна се счита за певицата с най-прелестна фигура и това съвсем потресе околните

Най-готиното тяло сред певиците – Лияна, успя да предизвика сериозна почуда сред гостите на заведението, където тя имаше участие, писа HotArena.

Звездата се появи бляскава и очарователна, както обикновено, но късата й рокля веднага привлече внимание към стройните й крака.

До тук нищо притеснително, даже направо си е чудесно, но ако само за миг спуснете поглед надолу и видите тези колена… ще се хванете за главата! Точно така се случи и с всички купонджии, които се радваха на любимката си и нейните хитови парчета. „Дошли сме на парти, пиене, красавици наоколо, всичко е тип топ, но тази гледка за малко да ми развали вечерта!”, споделят след тревожната ситуация посетители. „Не знам това белези ли са, какво са, но сякаш имаше и някакъв цирей?!”, умуват върху темата потребители в нета. Мрежата полудя от коментари по адрес на Лияна.

Прелестната й фигура винаги е будила интерес в очите на ценителите, а и не само на тях. Ала сега, вместо да получи обожание, стана така, че тя успя да втрещи феновете със страховитите си колена…

Вижте сами за какво става дума и какво сервира Лияна!

източник: kliuki.net

Leave a Comment