Фолк певицата Кали май е решила да ражда на участие. Изпълнителката не спира да приема ангажименти и да се подвизава на сцената през вечер. При това певицата се е качила на такива високи токчета, че дори и Виктория Бекъм би й завидяла на смелостта.

Въпреки, че е в напреднала бременност и се чувства отлично, певицата не спира да излага на риск бъдещия си наследник. 40-годишната фолк звезда не само обикаля до малките часове заведенията, където се пуши и пие непрекъснато, но и се качва на опасно високи обувки.

Фенки на фолк дивата притеснени коментират, че певицата рискува да пострада. „Изправят ми се косите всеки път като я видя с такива обувки. Вече има голям корем, ще се пребие някъде“, пишат из мрежата фенове на певицата.

Самата Кали не изглежда особено притеснена и със задоволство позира бременна и с микрофон в ръка за снимки. Певицата наскоро заяви, че няма намерение да се оттегля от сцената, а в чалга средите колежките й се майтапят, че както е тръгнало, нищо чудно на участие и да роди. Що се отнася до Кали, тя сподели наскоро, че няма до себе си мъж милионер, който да я издържа и по тази причина не слиза от сцената.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment