Камелия е сигурна, че би простила всичко на любимия си Цветин. Двамата са заедно от около 15 години и колкото и да ги разделят с клюки, връзката им е непоклатима. Певицата издаде и друга тайна – поддържа фигурата си със секс.“Тайната е в това да си себе си“, разкри Камелия пред „Стандарт“. „Връзката може да съществува, когато не играеш роля, за да му се харесаш; когато не те е срам да си признаеш, че те боли или че ти е тъжно; когато можеш да му признаеш кое ти харесва и кое не, да можеш да му кажеш: „Дразниш ме, в момента не искам да говоря с теб!“, обяснява звездата.

Колкото до кривването от правия път, което е по-присъщо на мъжете, тя го приема за нормално стечение на обстоятелствата, когато двамата не се разбрали. Ако имат хармония, нищо не може да ги раздели“, допълва Камелия.

В момента влюбените са на родното Черноморие, където се възползват от последните си дни отпуск. Защото от 15 юли, следващия понеделник, Камелия излиза отново на малкия екран. Този път ще води риалитито „Мис България“ по ТV7. Компания ще й прави първата българска „къртица“ Кирил Ефремов.

източник: blitz.bg

Leave a Comment