Скандалната любовница на покойния милионер Иван Зографски – Росица Новева лекува душевно разстройство в лудница. 70 години по-младата държанка на хотелиера, който почина на 98-годишна възраст, не може да излезе от блатото, в което попадна, оставайки сама и без пари.

След смъртта си Зографски не й остави нищо, семейството му я обяви за персона нонграта и тя трябваше да намери сили да продължи сама. Вместо това Роси посегна към алкохола и опиатите, пише „Всеки ден“. Красавицата изпадна в дълбока депресия, гасеше мъката със спиртни напитки, които смесваше с хапчета. Накрая съвсем провали живота си.

Преди година и половина кюстендиката за първи път е била настанена в психиатрична клиника. Новева понякога излизала за кратко от лудницата, за да се види с близките си, които най-често я обвинявали, че е тръгнала по лекия път с богат любовник вместо да я подкрепят.

Според запознати тя на два пъти е правила опити да посегне на живота си. Именно тогава роднините на Новева взели решение да я лекуват в психото.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment