Фолк певицата Малина отново се тунингова. Изпълнителката си боцна за пореден път ботокс в скулите, за да опъне бръчки и окончателно заприлича на мумия. В желанието си да се запази млада певицата не спира да се тунингова. Актуалната й снимка обаче смути феновете й.

Малина реши да изненада почитателите си с чисто нов фотос, на който си личи, че е опънала бръчките скоро. Ефектът от процедурите още не е отминал, тъй като певицата с усилие се усмихва. Заради ботокса обаче Малина изглеждаше като вкаменена. И не можеше да изрази почти никакви нормални мимики.

„Ужас! Направо е като замръзнала!“, пишат потребители в мрежата. Други отбелязват, че певицата изглежда направо стряскащо в този си вид.„Малко е плашещо, все едно гледам жива статуя“, коментира фен. А други пишат, че макар и видимо подмладена, певицата не им харесва в този вид.

„Дори не може да се усмихне, като вкаменена е“, твърдят форумци. Някои изразиха съжаление, че изпълнителката се подлага на такива процедури. Малина обаче е категорична, че повече няма да се покаже с бръчки. Особено след като преди време понесе жестоки критики, заради свои снимки, на които се появи видимо сбръчкана и без грим.

източник: kliuki.net

Leave a Comment