Близки приятелки на Мария разкриха истината за съвместния живот на поп – фолк звездата с настоящия ѝ годеник Християн Гущеров. Притеснени до крайна степен за живота на своята дружка те споелиха, че нещата съвсем не са толкова розови и в интерес на истината милионерът доста често биел певицата.

Според слуховете, самата Мария се разплакала пред своите близки преди няколко дни и с мъка на сърцето им изповядала всичко. Разкрила, че всеки ден е длъжна да заплаща скъпо и прескъпо за лукса в който живее, търпейки най – различни обиди, грубости, а понякога и шамари!

Всичките хвалебствени приказки по адрес на Гущеров пред медиите, Мария говорела с цел да умилостиви своя тиранин. Неведнъж или два пъти тя заяви отговорно, че именно той е човекът, който сега я подкрепя най – много в живота. При едно от изказванията си дори просълзи аудиторията като каза, че е жива само и единствено заради него и малката си дъщеричка Марая.

За да уравновеси кантара, Мария взела решение да компенсира всеки скандал със скъпи подаръци и луксозни глезотии. Била категорична, че щом ще става боксова круша, Гущеров ще трябва да си плаща затова. „Колкото повече ме тормози, толкова по – скъпо ще му излиза”, заключила през сълзи красивата певица.

Мария също така изказала и горещо съжаление, че не може да си върне Ники Михайлов. Когато разбра за официалната раздяла на вратаря с Алисия тя направи опит да се присламчи към него, но така и не постигна нищо. Ники заяви пред цялата общественост, че към момента не възнамерява да си търси постоянна партньорка и смята да изживее следващите няколко години като свободен ерген.

източник: skandalno.net

Leave a Comment