Поне така започва разказа си бившата съпруга на Мариан Вълев -София Николова, която все още е една от най-близките му приятелки и той винаги може да разчита на нея.

Любовта им започнала много романтично. Запознали се в нейния магазин, тя му била фенка. След това започнала да ходи на всяко негово представление. И най-неочаквано за нея той й се обяснил в любов от сцената. Парадоксалното било, че станало по време на пиесата „Изгори го“, в която той играел ролята на хомосексуалист.

При финалните аплодисменти Куката изведнъж се изцепил и казал, че в публиката има едно момиче, което той обича и официално иска да й се обясни в любов. София била, меко казано, втрещена от признанието, а публиката, която наистина мислела Куката за гей, съвсем зяпнала. Двамата имали бурна връзка, силна любов, но се разделили. Чувствата си отишли, но останало приятелството, което е по-силно от любовта.

София така и не казва защо пътищата им са тръгнали в различни посоки и какво у актьора я е принудило да се разделят. Дали многото уиски, дали наркотиците, или особеният му характер. Винаги обаче, когато бил в беда, той търсел помощ от нея. Когато катастрофира и едва не остана в инвалидна количка, той много се изплашил и потърсил съчувствието й. Тя била тази, която му помогнала да преодолее страховете си и в момента той се е отървал от стреса и даже пак седнал зад волана.

източник: skandalno.net

Leave a Comment