Холивудската легенда Мел Гибсън не прилича на себе си. Актьорът се появи в София облечен с изтъркано кожено и палто, синя шапка и вид на същински старец.
Торбички под очите, дълбоки бръчки, замъглен поглед — актьорът бе непрекъснато подкрепян от асистентите си, докато вървеше към колата. Гибсън отговори на няколко въпроса, но от екипа бързо го настаниха в черна лимузина и той замина в неизвестна посока.

Австралиецът за първи път е в България, за да се присъедини към колегите си от „Непобедимите 3“. В лентата той ще играе съперник на Слай, лошият герой Конрад Стонбанкс.Mel 6 Mel 5
Засега не е уточнено колко време ще остане актьорът в България, но за това време звездата е решил да се посвети изцяло на работата си. И не иска и да чуе за обиколка на нощните клубове у нас.Mel 4 Mel 3 Mel 2
Актьорът пристигна видимо състарен и изморен след полета, а феновете му просто не можаха да го познаят. Гибсън беше с посивяла коса, сбръчкано лице и нямаше нищо общо със звездата от „Лудия Макс“.
В столицата, Мел пристигна без жена и бодигардове. Актьорът е категоричен, че след раздялата с майката на децата си и скандала с руския модел Оксана, не желае да има нищо общо с родните златотърсачки, които се канят да атакуват холивудската звезда.

източник: kliuki.net

Leave a Comment