Ким Кардашиян показа дъщеря си. Риалити звездата изчака повече от два месеца, преди да се появи в публичното пространство.

Половинката на Кание Уест бе засечена от папараци за първи път след раждането. Рапърът и брюнетката бяха на рутинен преглед в болницата за малката Норт Уест.

Ким се появи небрежно облечена, с черен клин и дънкова риза. Кание от своя страна носеше черен панталон и суитчър.

Наследницата на двете звезди пък бе придружена от бавачка. Която грижливо криеше бебето под одеяло.

Това е първа поява на малката Норт Уест на публично място. Досега никой не бе виждал бебето, откакто Ким влезе в болницата, за да роди на 15 юни. Два месеца по-късно, бъдещата майка най-накрая го показа пред света. Въпреки че продължава да крие лицето на дъщеря си от всички, пише bliasak.bg.

Междувременно самата Ким изглежда видимо отслабнала и занемарена. Брюнетката отказва да се появи на светски събития, докато не стане поне 52 килограма. Кардашиян дори не искаше да се появява в риалити шоуто си допреди седмица. Но най-накрая се завърна на екран.

Засега звездното семейство показва само отдалеч дъщеря си, но се говори, че съвсем скоро ще се появят и първите официални снимки на Норт Уест. Ким и Кание най-накрая да снимат дъщеря си, като за първата й фотосесия ще получат баснословен хонорар, разкриват американски медии.

източник: kliuki.net

Leave a Comment