Валери Божинов от два месеца е разделен със съпругата си Николета Лозанова. Това научи ексклузивно HotArena.net от самопризнания, направени лично от футболиста.

На редакционната ни поща пристигна скандален скрийншот от разговор на спортиста с младо момиче, а подателят му е оставил женски ник-нейм.

Диалогът започва по обичайния начин – със „Здравей“. Както се вижда от снимката, Валери пръв поема инициативата да пише на девойката. При въпросът му „Как си?“ – мацката отговаря, че е добре и че е в столицата за малко. Съпругът на Лозанова непитан заявява, че малко по-късно той също ще бъде в София. За да е по-сигурно, че ще има вероятност да се чуят и видят, ритнитопковецът иска номера на момичето, но то вместо да го даде, започва да овърта: „Ами по принцип ще ми е приятно да се запознаем, но не знам дали ще стане днес“.

Настоятелният Валерко обаче не се отказва и опитва втори път: „Ей, кога?“. Неизвестната дама не бърза да даде конкретен отговор и отново отклонява темата: „Хм, ами малко ми е странно… Понеже съм с моя приятел…“.

Интересното от първата част свършва с въпрос към Божи: „Ами ако се видим, трябва да е тайно, предполагам… Че и ти не си в положение, в което можеш с други момичета, май?“.

И сега продължението – Валери съобщава, че вече е кацнал в София и отново иска номера на девойката. Тя отново не му го дава и му казва: „Ще ти пиша по-късно, ще се опитам да се измъкна. Ами Николета ако разбере, че си се виждал с друго момиче, няма ли да има война?“. При което настъпва кулминационният момент – признанието на футболиста „Ама ние сме разделени от два месеца, почти!“. (Краят на фрагмента можете да видите от снимката в галерията – по-долу).

Като потвърждение на факта, че Божинов се вихри като разгонено куче през последните два месеца, идва и признанието на скандалния дизайнер Валентин Кулагин, публикувано във Фейсбук: „Вече направо не издържам, припадам… Влизам във фейсбук и социалната мрежа ми предлага да добавя Валери Божинов за приятел. Чувам се по телефона с някоя от по-оборотните ми дружки – била с Валери миналата вечер. Отварям си вайбъра – пак някоя от пепеляшките ми е пуснала какво си е писала с него. Валери Божинов много осезаемо започна да присъства в живота ми, посредством мои приятелки и вече ще започвам да им таксувам разговорите с мен като сеанси с психотерапевт. Казах им, че ако спят с него, все едно спят една с друга, но те нямат против да си го поделят и дори се шегуват, че трябва да направят нещо заедничко.

Черешката беше, когато тази сутрин една от приятелките ми е пуснала и интимен разговор с Валери, без никой да я е питал… А после казват, че аз съм бил  ‘Златното Ухо’… Аз просто ги изслушвам – това е! Изобщо не ме интересуват чужди истории, имам си и свои… Призовавам ви публично да спрете да ме запознавате с любовните си трепети – писна ми вече!!!“.

Няма никакво съмнение, че Валери и съпругата му не са в добри отношения, направо да си го кажем- са скъсали по много грозен начин.

Само не разбираме защо плеймейтката замазва очите на обществото, като се опитва да покаже, че всичко между тях е наред – тя сподели снимка с подаръчна кутийка, на която пише „сем. Божинови“, а посланието към фотото гласи „Просто женени“. Николета, не ставай смешна и сложи табелка „Просто разведени”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment