Синоптичката на Нова ТВ и ко-водеща на Dancing Stars Никол Станкулова твърди, че е много самокритична и непрекъснато се оглежда в огледалото.

Въпреки че хората около нея се скъсват да й правят комплименти, тя винаги си намира по нещо, което не одобрява в себе си. Ту външния вид, ту дрехите, ту прическата си, даже и устните, които непрекъснато помпи, за да изглеждат по-секси.

Никол се самоопределя като “борсук”, защото не правела типичните неща за момиче като нея. Никол новиниБила перфекционист във всяко отношение и се разстройвала дори ако почти невидимо парченце лак се отрони от нокъта й  или й излезе пъпка.

Сега пък била много критична към тоалетите, които облича в „Денсинг старс“. Пробвала много, капризничела, в едни не се харесвала, в други се чувствала като абитуриентка, трети не й отивали като цвят. Продуцентите вдигнали ръце и й казали сама да избира вида на дрехата, която ще облече, но с условието я да е в синхрон със стайлинга на шоуто. Аз не съм виновна, оправдава се чудото на мама. Майка ми каза, че имам тежък характер и че никой друг освен нея и баща ми няма да ме изтърпи. Така Никол намекна, че самата тя е причина да се раздели с гаджето си, защото явно момчето не я изтърпяло. В същото време обвинява и майка си, че никога не била съвсем доволна от нея, не я хвалела, само повтаряла „Още можеш“ и така я направила перфекционистка. Щом аз самата не мога да се търпя, кой наистина ще ме изтърпи, пита се синоптичката. Но забравя да спомене собствения си егоизъм, който проявявала от дете и който я е направил самодостатъчна, но вечно недоволна.

източник: skandalno. net

Leave a Comment