Пенка от „Мис България” трепе с простащина, а цигарките си държи на едно много деликатно място, забелязаха зрители и писаха до Kliuki.net!

Хората не могат да повярват на очите си, че кандидатка за най-красивата нашенка може да пребивава в ефир с подобно „ексцентрично” поведение.

Явно Пенка цели да покаже, че е различна и грам не й пука от това, но вече започва сериозно да дразни седналите пред екрана.

Всички са в недоумение, че подобен конкурс се превърна в грозно сеирджийско риалити, а участничките вътре се изявяват най-вече като гамени. „Пенка много се излага, а сега с тази изцепка с цигарите само дава повод да й се смеят!”, „Това момиче няма никакъв финес и маниер, потресена съм!”, реват от недоволство в мрежата.

Наскоро Пенка от „Мис България” се изряза така мощно, пускайки газовете си свободно из пространството, че звуците огласиха цялата страна… За някои може да е невъзпитано, но красавицата разказа, че „не е от тия, които ходят до тоалетната и директно си пърдят”!??? Чудесно, значи нека видим всички нейни напъни на тялото, нека повече не се спотайва за нищо, бъзикат още Пенка във виртуала.

Сами преценете за какво става дума, но ще се хванете за главата как Пенка от „Мис България” трепе с простащина – държи си цигарките в пазвата!

източник: kliuki.net

Leave a Comment