“Тая танцувачка ми прилича на Пиги, но във  вариант – брюнетка!”, написа някоя си Снежи Христова под снимка на Петко  и Яна  в неговия “Фейсбук” профил.

Друга девойка, вероятно с измислен профил – Деси Атанасова пък нарича танцьорката – най-кофти попадението на Петко. Тя харесвала другите му избранички, но тая била дебела, имала големи бузи и за нищо не ставала. Снежи и Деси, които нищо чудно да са една и съща дама, отхвърлена някога от бизнесмена, коментират яко заядливо външния вид на Яна Акимова и я изкарват най-голямото прасе, което са виждали.

Вечният кавалер не можа да преживее да обиждат така дамата му и им отговори. Тихо! Яна е уникална жена и не коментирайте нещо, което не разбирате!”. Деси обаче веднага се влючи и попита – що да е уникална, да не би да има пенис??? Тук вече господин Галантния побесня и написа на незнайната си опонентка, че нито я знае, нито я познава, не се интересува от мнението й, а ако някога я срещне на живо, ще й даде два лева, защото като я гледа – толкова й е цената. Нито стотинка повече.   А на Яна няма да заприличаш никога, тя е с класи над теб, срязва я бизнесменът.

След като Петко и Яна признаха връзката си, по техен адрес веднага плъзнаха какви ли не слухове, като повечето стрели бяха насочени към танцьорката. Освен, че обсъждат външността й и я наричат грозна и дебела, други пуснаха мълвата, че тя е с него заради парите му и се е залепила като кърлеж, понеже е богат. Стигна се дотам, че някои вече написаха, че Яна все още си ходи тайно с Орлин, а при Петко стояла, понеже й обещавал много пари и да я издържа, докато учи в чужбина.

Пълни глупости, ядосаха се нейни приятелки. Яна не иска да учи в чужбина, тя е влюбена в Петко, той в нея също и двамата мислят единствено за женитба и деца. А  завистниците нека пишат каквото си искат.

източник: skandalno.net

Leave a Comment