Раздялата на Алисия с Ники Михайлов е сред най-коментираните светски събития в последните седмици. Очаквано или не, двамата сложиха край на дългогодишната си връзка, а феновете им продължават да тънат в догадки кой от двамата и защо е прекратил отношенията им. И докато Ники си прекарва повече от добре, обикаляйки различни екзотични дестинации с незнайни хубавици, то Алисия изглежда все още не успява да превъзмогне раздялата им.

Певицата почти не се появява по участия, а за сметка на това пусна две нови парчета, за които феновете са убедени, че са адресирани именно към Ники.

Това, което истински потресе почитателите обаче е видът на звездата на Ара. В последното си видео певицата изглежда ужасно състарена въпреки солидното количество грим и специални ефекти, целящи да я покажат в перфектна светлина. Около устните й се забелязват ужасяващи бръчки и отпусната кожа, които приличат по-скоро на баба на 70 години отколкото на 30-годишна жена.

В онлайн пространството веднага започнаха дискусии каква е причината за кошмарната визия на Алисия. Част от форумци винят за това Ники – крахът на връзката им буквално съсипал певицата, която от нерви не можела да спи и резултатът е на лице. Други пък смятат, че множеството пластични корекции, които Алисия си направи по лицето, са си казали своето и са съсипали кожата на звездата. Каквато и да е причината обаче, феновете са категорични, че видът на Алисия е доста далеч от мечта. Очевидно визирайки изявлението й преди няколко дена, че винаги е мечтала на 30 години да изглежда по този начин.

източник: kliuki.net

Leave a Comment