Три дни преди старта на новия сериал на Би Ти Ви „Фамилията“ първият му епизод изтече в интернет. Зрителите вече гледаха как Асен Блатечки ще убие човек, певицата Анн Джи е в ролята на чалга изпълнителка, а годеницата на Люси Иларионов – Ани Хоанг, е прислужница в дома на семейството, около което се върти историята. Това обаче Би Ти Ви ще го излъчи утре от 20 ч.

На официалното представяне на продукцията лица от четири национални телевизии пожелаха успех на най-новия сериал „Фамилията“. Явор Бахаров, който играе в „Недадените“ по БНТ, пристигна с приятелката си Александра Тюркмен, Елен Колева, която танцува в „Дансинг старс“ по Нова тв, Башар Рахал от „Дървото на живота“ по Тв 7 и всички актьори от премиерната поредица на Би Ти Ви „Фамилията“ се събраха в четвъртък вечерта в столично заведение, за да отбележат старта на продукцията.

„За 3 години вложихме близо 20 млн. лв. в труда и таланта на над 1100 български специалисти и артисти, ангажирани до момента в шестте сериала на Би Ти Ви. Въпреки сериозния успех на тези продукции за нас това е само началото. Веднага след старта на „Фамилията“ започваме работа по 4 нови български сериала в различни жанрове, очаквайте скоро и игрални филми от нас“, каза генералният директор на „Би Ти Ви медия груп“ Вики Политова.

Купонът продължи до късно, а всички млади актьори след това отидоха в друг бар и танцуваха на хип-хоп музика. Там в друга компания беше Луиза Григорова, бившата приятелка на Явор Бахаров.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment