Отборът на Златките се увеличи с още една бройка. След Русата и Черната Златка, вече има и Червена, която спечели състезание за слава у нас. Този път надпреварата е за титлата Miss Bad Girl („Мис Лошо момиче”), а победителка е 35-годишната Златка Кисьова. Най-лошото момиче е от Пловдив, семейна е и с едно дете. Тя получи и голямата награда на конкурса – ваучер за естетични процедури на стойност 5000 лв.

Короната на Червената Златка й бе връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова. Нейна подгласничка стана професионалната танцьорка Ана Койчева, на 23 г., от Бургас. Тя получи и специалната награда на домакините. На трето място се класира столичанката Бриджит Андреева на 18 години.

Кандидатките, които бяха на възраст между 18 и 35 години, се изявиха на три тура. Te бяха оценявани от жури с председател Мис България 2011 Ваня Пенева, която е и ментор в тв риалити шоуто „Мис България 2013” по TV7, писа в. Монитор.

В журито бяха поп-фолк певиците Галена и Андреа. Първата се появи с тоалет от собствената си колекция и бе придружена от половинката си Стефан. Колежката й Андреа пък не беше в компанията на Кубрат Пулев, а на своя приятелка.

Сред останалите членове на журито бяха също и бившите мъже на Ирен Онтева – вечният плейбой Христо Сираков и Давид Бучолини. След като италианецът се раздели с манекенката, двамата с Ицо Стоте манекенки са непрекъснато заедно по светски събития.

източник: inews.bg

Leave a Comment