Методи Бачев. Така се казва бизнесменът милионер, спряган за новия любовник на Галена, научи HotArena.net от свои доверени източници.

Паралията от Симитли е скандално известен с безпардонното си поведение по заведенията и коцкарските изцепки. Бачев е изпълнителен директор на най-мощната строителна фирма в Благоевградска област, съден е за дребно хулиганство през 2010-а, а миналата година бе смазан от бой, защото закачал чужда жена.
Пребил 21-годишно момче

През 2010 г. Методи Бачев бе изправен пред съда заради побой над 21-годишен, както и заради нагло отношение към полицаи. Спречкването станало в дискотека „Джулиани”, където Бачев нападнал Радослав Христов. Момчето получило кръвонасядания по лицето при побоя, установени от съдебния лекар д-р Камен Аврамов, писа тогава bsstruma.bg.

Прокуратурата му поиска тогава до 5 години затвор за побоя над Христов и заради безпардонното му отношение към благоевградски полицаи, дошли на мястото на инцидента. Бачев псувал и заплашвал ченгетата с уволнение.

Записът от побоя и скандала с полицаите обаче мистериозно бе подменен и кадрите от идването на униформените бяха изтрити, допълва интернет изданието.

Яде бой заради чужда жена

През есента на миналата година любовникът на Галена бе зверски пребит в нощно заведение в Тетевен. С лицево-челюстни травми, множество кръвонасядания и комоцио е бил откаран в местната болница, писа в. „Струма“.

Скандалният бизнесмен бил в местно заведение заедно с колеги, когато подпийнал, започнал да задява жени на съседна маса. Дамите били с мъжете си, но това не попречило на Бачев да им подхвърля реплики.

Въпреки направена забележка да се държи коректно, Бачев дори пресрещнал едната от жените пред тоалетните. Това преляло чашата и компания от около 15 мъже буквално смлели от бой бизнесмена. Въпреки намесата на гардовете на заведението, Бачев бил потрошен от бой.

Хора, които познават Бачев и знаят как се държи в нощните заведения, не са учудени от случилото се. В Благоевград гардовете го пазят, на чуждо място обаче няма кой да му защитава гърба, адски е заядлив и безпардонен, като се напие, казаха негови познати.

Може би именно по този начин е забил и певицата Галена…

Припомняме, че преди около месец медиите гръмнаха с новината, че Галена има любовник и смята да напусне Галин. Появи се и снимка на певицата с бизнесмена, който според клюката й купил апартамент. На въпросното фото Галена танцува в интимна прегръдка именно с Методи Бачев.

източник: hotarena.net

Leave a Comment