Уж отиде за малко, а доста се позабави.

Така коментрат приятелите на Николета отиването й в Италия. Плеймейтката се прави, че има работа, но всъщност опъва нервите на мъжа си, който пак виси със страшна сила и не знае в кой отроб ще играе. За разнообразие, а може би и   завинаги, той тренира с Локо – Пловдив, а тя вее тоалети из Италия.

Кавгата между двамата е заради бъдещето на Божинов. Примадоната не желае мъжа си в български отбор и смята, че това е голямо падение за него и особено за нея. Той може да избере и турски, но как я виджате мадам на Босфора?

Тези дребни търкания обаче се използват и с рекламна цел и сега, когато нито са в Дубай, нито на помпозен остров, няма какво да се пише за тях, а Николета е свикнала да бъде в центъра на медийното внимание. И докато двамата се карат – къде сериозно, къде за пред медиите, тотално са забравили, че имат дете. Малката Никол, която прегръщат предимно за пред фотоапаратите, обикновено е под грижите на майката на Николета. Сега обаче майката трябва да се оправя с малкия си селскостопански бизнес на село и детето е поверено на прабаба си. Старицата няма нищо против да отглежда красивата си внучка, но и тя почнала да роптае, че родителите изобщо не се сещат, че имат дете и то ще ги забрави. Валери по-често се обаждал по телефона да пита как  малката му красавица, но Николета била твърде заета, за да звъни. Форумци смятат, че момиченцето е част от рекламата на семейството и го показват тогава, когато трябва да се направят на добри родители. Те припомнят, че малката бе взета от родителите си на почивка на екзотичен курорт преди месец, но за учудване на всички не се появи нито една нейна снимка с кофичка и лопатка на пясъка. Появиха се само кадри, в които майката и бащата се натискат полуголи, или пият коктейли. Сега фенове се питат наистина ли детето е било на почивка с тях, или това е бил рекламен трик. Или пък ако е било, е стояло при бавачката и те не са се сетили отново за него.

източник: skandalno.net

Leave a Comment