Докато във Варна тунингованите травестити „избиват рибата” и печелят най – много пари, в Пловдив хит са бременните проститутки. Колкото по – издуто е коремчето на палавата булка, толкова повече мераклии се надпреварват за достъп до мекото място и са готови да платят каквато и да е цена.

В същото време момичетата не забравят дори и за миг, че България се тресе от тежката икономическа криза и гледат изключително реалистично на нещата. Бременните труженички често правят промоции и обясняват на клиентите, че имат право на „антикризисен пакет”. Цените на промоция обичайно са 10 лева за френска и 20 за класически секс. Комплексната услуга „3 в 1” пък е на стойност 50 кинта.

„Няма нищо срамно в нашата работа. Щеше да е срамно, ако съм тръгнала да крада от хората, да коля и да убивам. Нас ни арестуват поне един път в седмицата и ни глобяват, а онези дето крадат и мъчат всичките хора си стоят под климатиците. Глобите няма да ги плащам, да става каквото ще. Понякога изкарвам и по 150 лева на ден, но това е рядко”, споделя млада труженичка с издуто коремче.

Момичето разказва още, че най – стиснати от всички са богатите клиенти. Те били с най – големите изисквания, непрекъснато се пазарели и искали повече, отколкото е договорено. Досега няма случай, в който сластолюбец със скъпа кола да ѝ е дал бакшиш. Докато обикновените хора често пускали по някой лев отгоре след края на срещата. В същото време настояват за секс без презерватив, от което момичетата се страхуват.

„Много от нашите са болни от СПИН, защото са се подлъгали да пуснат на някой без гума. Знаеш ли го какъв е – шофьор, обикаля по страните и бута където завари. А и на горещото не е много хубаво, бързо се замърсяваш”, включва се в разговора още една хубавица.

Иначе и в Пловдив мъжката любов е на почит. Полицаи разкриват, че добре познатият в управлението травестит Рангел правел луди пари. Ченгетата го описват като много красив циганин, който свалял мачовците издокаран с минижуп и огромни обеци. Нямал пари за силиконови гърди, но си пъхал памуци в сутиена и така привличал погледите на зажаднелите.

източник: skandalno.net

Leave a Comment