Фолк певицата Алисия заслепи феновете с тотално нова визия. Изпълнителката демонстрира уникална визия и зашеметяващ стил. Фолк звездата си пусна провокативно фото, с което спря дъха на феновете.

На снимката певицата, освен, че позира без фотошоп изглежда и изключително млада. „Убийствена си!“, „Шемет“, „Красавица“, гласят коментарите в мрежата.

Много от феновете на фолк дивата коментират, че изпълнителката изглежда прекрасно. И няма помен от сбръчкания й външен вид.

Напоследък Алисия търпеше критики за външността си, и че се е състарила. Заради тежкия грим и безкрайните участия певицата направо изглеждаше съсипана. Новата й снимка обаче затвори устите и на най-големите столични клюкари. „Стара ли? Де да изглеждаше като нея приятелката ми, а тя е 20“, пишат фенове в мрежата.

Сред почитателите оценили по достойнство новия имидж на звездата се нареди и Моника Валериева. Манекенката бе сред първите харесали визията на певицата и тотално новия й стайлинг.

С новата си визия Алисия къса с „омбре“ прическата, която от известно време й беше любима. Певицата залага на по-нежни шоколадови тонове и романтичен стайлинг. В тон с актуалните тенденции е и грима на изпълнителката. Без да е претрупан и твърде явен, Алисия залага на сиво-черните тонове в грима и на меките и топли нюанси при ружа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment