Невероятно шоу изнесе суперзвездата Дженифър Лопес. Над 12 000 зрители аплодираха шумно неустоимия й чар в софийската зала „Арена Армеец“ снощи.

Шоуто на Джей Ло в София е част от турнето Dance Again, което стартира от Панама сити в Централна Америка. Преди да обиколи Европа певицата „разтърси“ Южна Америка.

Световната звезда пя на няколко сцени, завихри щур латино купон и се раздаде максимално – час и 45 минути, след като Лора Караджова, балет „Нова“, Кристо, Бобо и Графа подгряха настроенията в залата.

Чакането обаче си струваше. В целия си блясък в чисто бял тоалет Джей Ло беше посрещната с възторг от публиката. Вариететна сценография ги остави без дъх. Минути след това на сцената се заформи същински денс купон. Динамични и лирични изпълнения вдигаха на крак седналата публика и предизвикваха правостоящите да се разкършат.

„Арена Армеец“ приюти най-новите сингли на певицата като Dance Again и Dance On the Floor, както и по-старите Love Don’t Cost a Thing и Waiting For Tonight.

Латино дивата трогна всички, като показа на екрана зад нея снимки и видео от личния й архив с двете й деца – близнаците Максимилиан и Емма. Лопес не пропусна да стисне ръка на някои от най-заклетите си фенове.

Концертът завърши с обещание за завръщане на българска земя, песента Lets Get Loud и един бис – в изпълнение на Dance Again.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment