Атрактивният брадър Стоян Дудов беше изритан от Къщата най-неочаквано за всички, включително и за самият него. Когато Ники Кънчев съобщи новината, фитнес маниакът ококори очи без да може да повярва, че това се случва.

За цяла България стана ясно, че около неговото присъствие в шоуто има нещо гнило, а зрителите недоволстваха, че той не е никакъв случаен фен, както беше обявено предварително.

После обаче те очакваха, че моделът ще се въплъти в ролята, в която ни се кълнеше във визитката си и ще успее да предизвика интереса на публиката. Нищо такова не се случи, а снощи той беше изхвърлен само броени дни след парадното си влизане.

Феновете на предаването отново се чувстват измамени и форумите гърмят от злостни коментари по адрес на продуцентите. Истината е, че те решиха да замажат гафа си и затова го изгониха предсрочно. Тази версия, която мнозина споделят, е повече от логична, защото минути след края на епизода, „Господари на ефира” направиха на пух и прах издънката на колегите си. „Направиха му реклама и смотаха под килимчето историята!”, негодуват потребители. „Прецакаха ни, нали уж щеше да бъде много интригуващ, а нищо не видяхме от участието му!”, гласят масовите реакции.

От кухнята на „Биг Брадър” разказват, че в момента зад кулисите се вихри страшен скандал. Решението Дудов да бъде натирен дошло и заради голямата му уста, защото той не успял да опази в тайна, че ще бъде един от съквартирантите, а напротив – сам се похвали в социалната мрежа. Впоследствие около него се завъртяха и доста пикантни слухове, които разкриха, че той има съмнителна професия, а някои дори го изобличиха в интимна връзка с човек от създателите на реалитито.

източник: kliuki.net

Leave a Comment