Симона Загорова отново се похвали с годежния си пръстен, видя Kliuki.net. Дъщерята на Глория публикува снимка във Фейсбук от лятото на плажа, като дори я сложи като „корица“ на профила си в социалната мрежа. На нея именно най-ясно се вижда бижуто, подарено й от възлюбения Симеон Данев.

На снимката Симона е по бански и говори по телефона, като е снимана отблизо и това позволява да се види ясно пръстенът на безимения пръст на дясната й ръка. Kliuki.net неотдавна отново ви го показа, но тогава едва се забелязваше. От бяло злато и с неголям камък, най-вероятно от циркон, Симеон Данев е засвидетелствал любовта си към Симона.

Загорова не е посочила да е сгодена във Фейсбук, но според запознати, качвайки снимката на годежния си пръстен в социалната мрежа, дъщерята на Глория иска да се похвали точно с това.

Паралелно с фотоса, Симона публикува и романтично стихотворение от Дамян Дамянов „Приказка“.

Загорова и Симеон Данев са заедно от близо две години, като дъщерята на Глория запозна майка си едва на 17-ия си рожден ден преди няколко месеца. Според запознати, примата на поп фолка е харесала гаджето на щерка си и е дала благословията си. Глория обаче не знае за сериозността на пръстена, който дъщеря й носи.

източник: kliuki.net

Leave a Comment