Алисия пак залитна по безсмислени корекции!

Хубавата певица от край време си причинява безсмислена болка, за да достигне явно високите си претенции за съвършенство. То не бяха корекции на носа,скули, устни, коси, бои и всевъзможни екстри. Най-много пострадаха обаче гърдите й.
Певицата е сред малцината щастливки, които не само не се страхуват да напълнеят, но се подлагат на специален режим, за да имат поне здравословни килограми. Фините й кости и винаги елегантната й визия обаче на няколко пъти се сдоби с „извънредна тежест”.

Това може да я прави по-изкусителна в очите й, но не се вързва много с имиджа на стилна жена, който държи да има. Певицата на последното си участие реши да демонстрира екстравагантен тоалет, предизвикателно поведение и…липса на сутиен!

Това е твърде необичайно за нея. Дори в най-разкрепостените си снимки не е демонстрирала нищо вулгарно. Промяната обаче е наложителна – индустрията е безжалостна, мъжете й – шавливи, а младата гвардия настъпва!
Алисия не смята да се предава пред предизвикателствата и реши да се обзаведе с „боен арсенал”… дори да й прекърши снагата!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment