Алисия се е превърнала в копие на Николета Лозанова и дори най-върлите й фенки не могат да го отрекат. След като Валери Божинов я заряза, бавно, но сигурно фолк певицата заприличваше на врагинята си, докато накрая двете не станаха като сестри близначки.

Снимката от последното й участие и тази на Николета по-горе са категорично доказателство за това. За да постигне този ефект, Алисия предприе три драстични мерки, узна HotArena.net.

Разбира се, първата крачка към отъждествяването с Николета, бяха пластиките. Веднага щом се раздели с Валери, Алисия си сложи силикон в джуките, за да изглеждат обемни като на Лозанова. Малко след като се събра с Ники Михайлов, певицата си пипна и носа – направи го идеално прав и дори със същата форма като на Николета.
Още тогава се чу, че Алисия е ходила при пластичен хирург със снимка на плеймейтката. След като наду и силиконов бюст, приликата започна да става твърде съмнителна.

Може би най-сигурното доказателство, че Алисия иска да прилича на Николета, беше прическата. Омбре ефектът, съчетан със същия цвят като на Лозанова и дори дължина, тотално затвърди мнението, че певицата копира врагинята си.

Последната стъпка, която Алисия предприе, бяха веждите. Певицата винаги е имала тънки вежди, но отскоро вече я виждаме с нарисувани гайтан вежди точно като тези на Николета.

„Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на една среща в Бургас, за която дълго мълчах“, бе разкрила преди време Николета за Алисия.

източник: hotarena.net

Leave a Comment