Фолк певицата Алисия проговори за слуховете по свой адрес. Доскоро певицата мълчеше по повод мълвата, че има нова тръпка, но този път реши да направи коментар по темата. Фолк звездата отказа да коментира дали е истина, че има връзка с брата на Вили Сечкова, като заяви единствено, че си пада по млади мъже.

„Аз си падам по по-млади мъже от мен и не мога да си изневеря на стила“, сподели Алисия. Тя отклони въпросите кой е новият мъж до нея, но заяви, че смята да възпее новата си връзка в нова балада–„Мистър Студент“, пише „Блясък“. Тези дни фолк звездата записа хит, който по думите на мнозина е роден от раздялата й с Ники Михайлов. Самата певица обаче реагира доста по-иронично на предположенията.

По думите й песента „Познавам ли я“ е вдъхновен от депресията и алкохола, сподели тя самата. Изпълнителката разкри, че е създала песента си за една нощ преди около два месеца.

Певицата със смях признава, че се е вдъхновила от измислиците по свой адрес. Написала парчето преди повече от два месеца и решила да го заснеме. „На хапчета и на тежък алкохол създадох тази балада“, иронично коментира Алисия. Вече сериозна тя заяви, че просто е взела идеята от живота, но песента не е посветена на нито един бившите й–нито на Валери Божинов, нито на Ники Михайлов.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment