Алла Пугачова, която се върна на сцената след дълга артистична пауза и пя на известните в Русия Рождественски вечери, изуми публиката си с нова визия.

Звездата буквално се е стопила – нещо, за което се говори не от вчера, пише www.eg.ru . До сега всички се чудеха как се е случило това, а най-любопитните дори са задавали лично този въпрос на Примадоната. Отговорът неизменно бил – “Ами, спрях да ям…”

Сега става известно, че Алла просто е спестила истината. Звездата е била на “рециклиране” в елитна московска клиника по пластична хирургия. Там на клиентите-тузари предлагат нова технология на отслабване. Серия от сеанси променя фигурата без скалпел и без опасност от инфекции – разбира се, срещу внушителни суми. Алла Борисовна се е подложила на процедури по авангарден метод, наречен радиовълнова липосукция. Десет процедури за 150 000 долара са променили физиката й и са я подмладили видимо. При това – без мъчителен глад и физически натоварвания. Голямо предимство на радиовълновата липосукция е това, че тя свива кожата и не се получават “излишъци” и грозно провисване. Електромагнтното поле, в което е поставено тялото, буквално го моделира с помощта на пластини-шаблони.

Пугачова вече неведнъж е прибягвала до скалпела на пластичния хирург. Хора от обкръжението й си спомнят как преди години тя едва не предала богу дух заради инфекция след липосукция в швейцарска клиника. Живота й спасил руски лекар, след като се прибрала ни жива-ни умряла у дома.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment