Ангел е истинска момичешка мечта: красив, талантлив, скромен и безкрайно романтичен!

Момчето, което тази година спечели най-голямата победа в живота си, се носи още на гребена на вълната. Ангел не просто спечели страхотна популярност сред феновете, научи се да танцува и смаза конкуренцията, но и си намери чудесно момиче!

Сега, когато му предстои най-любовно лято, буквално изкрещя от страницата си във Фейсбук: „Няма по-голямо богатство от това да слезеш разглобен и изпотен от сцената и зад нея да те чака любимата, която нежно да те прегърне и тихо да ти каже: “Беше страхотен! Обичам те!“ Щастливец съм! Обичам я бе! Не е ли прекрасна..?! 🙂 )))”

Дорина е много дисциплинирана и изглежда твърде скромна, но явно е уцелила истинска шестица. Тя не само спечели Купата с първата си поява в „Денсинг старс”, но гаджето й е истинска мечта!

В следващия сезон на танцовото шоу, обаче, трябва да сме в очакване на всички вип-дами и господа, които не са случили на любовния фронт. Нали във всеки сезон победителите взимат, че се вземат – „Дениснг старс” направо се е превърнало в „Звезда си търси съпруг/а”.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment