Актрисата Анджелина Джоли преди броени дни обяви, че слага край на кариерата си. Звездата от „Туристът“ със сълзи на очи сподели в телевизионно интервю, че се оттегли от актьорството завинаги. Причината за решението й са децата й, но също така решението на Анджи да се отдаде на благотворителност. Говори се, че годеникът й Брад Пит е настоял да преустанови актьорската си кариера, за да се отдаде на семейството и другите си ангажименти.

Междувременно стана ясно, че сватба ще има и то съвсем скоро. След множество спекулации двойката най-после се реши на брак. Близки до Брад и Анджелина споделиха, че те вече са наели сватбен агент, който да се заеме с подготовката за сватбата.

Двойката дори е купила брачните си халки, но продължава да мълчи по този повод. По време посещението си в Йордания Анджи сподели, че скоро ще каже „да“ на Брад пред олтара, но запази в тайна, кога точно ще се случи това, пише „Дейли Мейл“.

Вместо това Анджелина призна, че след като се оттегли от актьорството смята да се посвети изцяло на децата си и благотворителните си инициативи. Актрисата дори посети лагер за сирийски бежанци в Йордания, където отново отправи апел да се прекратят военните действия в Близкия Изток.

източник: kliuki.net

Leave a Comment