Андреа не се умори да показва „най-свидното” си на драгия зрител.

Феновете на конкуренцията не пропускат изявата на перхидролената гърла, защото, ако не чуват сносно пеене от нея, забавления поне винаги има! Я ще цъфне с деколте до пъпа на официална церемония, я ще си забрави сутиена или „подгавът” на роклята й ще е твърде, твърде високо!

Андреа пък след това честолюбиво ще свие уста по интервюта и наивно ще се заинтересува – „Ма да не съм само аз със зърната на вън?!”. Абе, то, че не е само тя – не е, но на хората нито им се случва всеки път, нито пък разчитат само на това!
За да не ви е страх като я гледате, най-добре е да не вдигате поглед от скута й!

За да не ви е страх като я гледате, най-добре е да не вдигате поглед от скута й!

Като добавим и безумния фотошоп – оставаме с впечатление, че страницата на певицата е нещо като своеобрзана „Страна на чудесата”!

За капак, блондинката предлага и 2 в 1! Хем се докарва почти като извънземно с програмата, хем си показва я силиконовата гръд, я „междукрачието”!

Понеже всички видяхме в „Денсинг страс”, че по тялото й има доста място за любов, можем да я посъветваме да поспре за малко с фотошопа, а да придружава Кубрат във фитнеса. А за „онези” неща които показва, нека просто благодарим, че не се е снимала в гинекологична поза…засега!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment