Андреа лъсна по гол за*ник в дискотеката на Коцето в Студентски град. Изпълнителката на „Докрай“ бе на участие в чалготеката на колегата си и се вживя повече от необходимото, докато пееше репертоара си.

Почти цялата вечер изгората на боксьора Кубрат Пулев прекара в ле*бо ласки с една от танцьорките. Двете увиваха тела и разтваряха крака, приклекнали една срещу друга, а присъстващите ги аплодираха бурно.

В разгара на купона Андреа легна на един от малките кръгли подиуми, на които балерините кършат снаги по бельо. Изтегна се назад и се разкрачи, а фаворитката й плъзна ръце по бедрата й. Кръшната танцьорка не посмя да повдигне полата на звездата, но певицата стори това сама минути по-късно. Андреа скочи на крака и започна енергично да върти ханш. Така фустата й се повдигна и за*никът й лъсна в цялата си прелест. После гостите видяха и най-интимните й части, а също и дясната й гърда. С еротичните си прояви Андреа рекламираше новата си песен „Без окови“, чийто клип излезе тези дни.

Напоследък Андреа е много горда, тъй като открила доказателство, че е международно известна. Тя се натъкнала на копие на своя песен чак в далечна Индия. „Това означава само едно – че имам световен успех“, фукала се изпълнителката на „Пайнер“ пред свои познати.

източник: senzacia.net

Leave a Comment