Антония Петрова не я бива особено в правописа!

Не стига това, ами високото й самочувствие й пречи да признае грешката си… Такъв цирк се заформи на страницата й, че околните се хванаха за главата от нелепите й реакции. Когато беше поправена за начина на изписване на думата „вкъщи”, тя овика света без да разбере намека.

В свой стил започна да се обяснява, че вече живее не само в България, а дори и в Москва, последваха такива врели-некипели, че човек да й се чуди що за гордост е нейното, изумени са потребителите, забеляза Kliuki.net.

В крайна сметка й напомниха, че е сбъркала, но тя отвори още по-голяма уста и даде да се разбере, че „котка по гръб не пада”. Уви, вярно е в нейния случай!

Някои обаче не се стърпяха и строго осъдиха поведението й: „Антония, смеете се без да осъзнавате, че грешката наистина е ваша! Елементарно е, но знанията ви не са толкова, колкото се опитвате да ни убедите!”. Манекенката, която е известна като Мис Крокодил, реши, че повече няма какво да каже по въпроса и разумно се оттегли от ожесточената дискусия. За пореден път тя не пропусна да се опита да натрие носа на другите, че е много умна, богата и ВИП, но този номер явно вече не минава и се намират такива, които да й натрият носа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment