Джесика Симпсън пак е бременна – само седем месеца след раждането на дъщеря си Максуел Дрю Джонсън!

Не беше планирано – признава звездата пред популярното списание US Weekly. Минали са буквално няколко дни, откакто феновете на Джесика я аплодираха за смъкнатите /най-после!/ килограми след първата бременност. Едва ли не цяла Америка беше съпричастна към нейните опити и към трудностите да си върне стройната фигура, след като бе заприличала на лоена топка! Тъкмо нещата дойдоха на мястото си – ето ти новина!

Новата бременност наистина не е била планирана и силно изненадала Джесика, твърдят хора от обкръжението й. След първоначалното стъписване звездата заявила, че е добре малката Максуел да си има компания – двете деца ще растат заедно и разликата във възрастта им ще е минимална. При това положение става съмнително дали Джесика и приятелят й Ерик Джонсън ще направят дълго чаканата си сватба. Тя е планирана за специалната дата 12.12.12, но предвид новите обстоятелства може и да се отложи, допуска www.eg.ru. Футболната звезда Ерик Джонсън според близки се радвал за поредното бебе, като се надявал то да бъде момче.
Певицата Джесика Симпсън роди малката си дъщеря на 1 май тази година в елитната клиника “Седар Синай” в Лос Анджелис. Това е най-известният родилен дом в Америка, където за първи път са проплакали отрочетата на Бритни Спиърс, Гуинет Полтроу, Джесика Алба и други заможни мами и татковци.

Leave a Comment