Бившата половинка на Софи Маринова и неин доведен син Дачо вдига сватба с доведената си сестра. Двамата ще минат през венчилото през август. Бъдещата булка е дъщеря на новата изгора на Петър – бащата на Дачо и бивш мъж на Софка, от когото тя има син Лоренцо. Близки до двойката разкриват, че Дачо и бъдещата му жена от доста време излизат заедно и са много щастливи. Влюбените дори вече чакат бебе, което са решили да кръстят на баща му Петър.

“Те са си младички, на една възраст са и си ходят отдавна. Да са живи и здрави”, пожелава им Софи Маринова. Тя разкри пред “Телеграф”, че двамата не са се разделяли заради негови изневери. Софи уточнява, че Дачо се събрал с настоящата си жена 2 години след тяхната раздяла, така че за никаква изневяра не можело да става дума. Певицата споделя, че в момента е в много добри отношения както с булката, така и с новата жена на Петър. Даже с нея постоянно се чували по телефона.

Перлата на фолка разкрива, че все още е сама и няма сериозна връзка след Дачо. “Още няма кой да ми грабне сърцето”, жалва се тя и добавя, че мъжът до нея трябва да я ревнува. Това обаче досега не й се е случвало. “Аз понякога го правя, за да има огън във връзката. А те ме гледат и викат: “Ми кво да те ревнувам, като те знам каква си смотана”, завършва ромската кралица.

източник: blitz.bg

Leave a Comment