За изненада на всички БИГ Брадър е осигурил лек автомобил. Всички останаха очаровани от предстоящата изненада, само че те не знаят, че наградата е двуместен лек автомобил.

А в Къщата страстите са нажежени до максимум. БИГ Брадър постави нова мисия на Лили. Тя трябва да се държи по такъв начин с останалите съквартиранти, че през идната сряда всички да я номинират за изгонване.

Ако съквартирантите го направят, значи мисията е изпълнена. Ако това не стане, следователно съквартирантите ще останат без храна.

Лили е шокирана от мисията и не знае от къде да започне. Тя търси идеи и съвети от Дими, но той пък не е в състояние да й каже нищо интересно и поучително, което да й помогне да успее.

През това време някой преместил един пръстен в багажа на тризначките. Те вдигнаха голям скандал. Набедиха Лили, че го е взела, защото има мисия от БИГ Брадър.

Но в този случай Лили нямаше никаква вина. Накрая пръстенът се оказа пъхнат в багажа на Любов, а тризначките трябваше да се извинят на Лили и на останалите съквартиранти, но те не го направиха както трябва.

И тогава се разрази скандал, защото Стойка избухна. Голям екшън!

източник: chudesa.net

Leave a Comment